ANNONS

Välkommen, Gäst
Användarnamn: Lösenord: Kom ihåg mig
Driftsproblem som har med laddning av robotgräsklipparen samt robotens batteri.

ÄMNE: Stendöd 220AC

Stendöd 220AC 4 månader 2 dagar sedan #1

Skulle plocka fram min 220AC efter vinterförvaring.
Gick klockrent hela förra säsongen.
Trodde därför att det nu bara vara att börja köra, men inte :(
Maskinen var stendöd. Hoppades på att ett batteribyte skulle göra susen.
Ett original batteri inköptes och monterades men inte liv.
Vad har hänt under vintern?
Någon som har en tanke?
Administratören har stängt av anonyma inlägg.

Stendöd 220AC 4 månader 2 dagar sedan #2

  • charlie
  • charlie Profilbild
  • OFFLINE
  • Inlägg: 66
  • Tack mottaget: 3
Var batteriet laddat då det monterades eller kan det vara så att du inte har någon spänning på laddblecken i laddstationen?

Gjorde du ingen underhållsladdning under vintern?
Administratören har stängt av anonyma inlägg.

Stendöd 220AC 4 månader 2 dagar sedan #3

Blev ingen underhållsladdning denna vintern p.g.a tänkt batteri byte denna vår.
Nya fabriksbatteri är inte dom laddade vid leverans?
Administratören har stängt av anonyma inlägg.

Stendöd 220AC 4 månader 2 dagar sedan #4

  • charlie
  • charlie Profilbild
  • OFFLINE
  • Inlägg: 66
  • Tack mottaget: 3
Börja med att mäta spänningen på laddblecken och om det är spänning där så öppnar du klipparen igen och mäter på batteriet.

Alltid en början ...
Administratören har stängt av anonyma inlägg.

Stendöd 220AC 4 månader 2 dagar sedan #5

Får testa detta.
Tack så länge.
Administratören har stängt av anonyma inlägg.
Go to top