Allt om robotgräsklippare Forum Robotgräsklippare Husqvarna Automower® Driftsproblem Automower 305 (2021) problem efter 3 dagar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • flonathanflonathan
  Deltagare
  Antal inlägg: 2

  Hej!

  Vi skaffade oss en Automower 305 (nya modellen) för nån vecka sen och fick igång den i Fredags. Igår när vi kom hem hade den kommit utanför begränsningskabeln vid en av sluttningarna men inget värre med det, satte den på gräset och drog igång den igen. Klockan var då ganska mycket så den åkte hem för dygnsvila, fine.

  Imorse hade den inte startat så jag gick ut till den. Då kunde jag läsa felmeddelandet “säkerhetsfunktion aktiv” och klockan visade 06:23 trots att klockan var ~08:10. Loggen av felmeddelanden var full av “säkerhetsfunktion aktiv”. Bluetooth strulade en hel del och när jag försökte para om den så gick det inte. Jag testade att starta om den, flyttade ut den till gräsmattan och försökte starta, men då fick jag istället “krocksensor aktiv”. Satte jag den i stationen igen så kunde jag välja “starta” men då fick jag istället “sitter fast i laddstation”. Så den verkar ha gått ganska bananas..

  Är det någon som har några erfarenheter som liknar detta? Eller andra erfarenheter av nyaste modellerna? Om man tar av skalet så ser inte krocksensorerna ut att vara som de gamla “joystickarna” som jag har sett..

  Anderz13Anderz13
  Deltagare
  Antal inlägg: 2

  Hej, hittat nåt? Min är likadan gick tre laddningar sen stod det fastnat i laddstation hjulmotor blockerad klippmotorsystem blockerat mm! Varenda felkod typ! 😳

  Med vänlig hälsning, Anders

  flonathanflonathan
  Deltagare
  Antal inlägg: 2

  Tjena!

   

  Yes, det är ett känt fel. Bara lämna in den till butiken där du köpte den så skall det åtgärdas asap.

  Här är ett meddelande från Husqvarna.

  https://www.facebook.com/148257201893792/posts/4272644666121671/?sfnsn=mo

  Lycka till!

   

   

   

   

  Anderz13Anderz13
  Deltagare
  Antal inlägg: 2

  Kanon! Tack! 😃👍

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.