Allt om robotgräsklippare Forum Robotgräsklippare Husqvarna Automower® Driftsproblem Grön lampa men robot stannar “vänligen vänta..etc”

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • Nisse1234Nisse1234
  Deltagare
   Antal inlägg: 3

   Helt nytt problem! Grön lampa lyser, alltså slingan är hel. Men roboten stannar eller vill inte starta och klippa utan det står “var vänlig vänta uppstart pågår”, så stanner den på det! Trycker igen på start och då kommer meddelande “ingen slingsignal” fast slingan är hel och grön lampa lyser i laddaren.
   Har startat om allt, tagit ur strömkabel, stängt av roboten, börjat om med hämta ny slingsignal med roboten i laddaren. Fortfarande inget resultat. Bara “vänligen vänta uppstart pågår” och inget mer händer!!?
   Någon som varit med om detta???

   ingo23ingo23
   Deltagare
    Antal inlägg: 3

    har fått exakt samma problem. har du fått reda på vad felet var

    fritidfritid
    Deltagare
     Antal inlägg: 1

     Felmeddelandet ”Ingen slingsignal” visas på robotgräsklipparens display.
     1. Avbrott i begränsningskabeln. Kontrollera vilken signal som kontrollampan på laddstationen avger. Om den blinkar blått ska du kontrollera om begränsningskabeln är skadad eller avbruten. 2. Transformatorn är inte ansluten. Kontrollera anslutningen till uttaget. Kontrollera om en RCCB har aktiverats i din heminstallation. Kontrollera också att lågspänningskabeln är ansluten till laddstationen och att kontrollampan lyser grönt. 3. Kopplingen mellan robotgräsklipparen och laddstationen har avbrutits under synkroniseringen. Ställ robotgräsklipparen i laddstationen och generera en ny slingsignal på menyn ”Säkerhet”. Använd menyobjektet ”Ny slingsignal” för att göra det. 4. Begränsningskabeln har lagts åt fel håll runt en ö (träd eller liknande). Se till att begränsningskabeln är korrekt placerad enligt avsnitt 3.2.1 i bruksanvisningen om hur man lägger begränsningskabeln. 5. Störningar som orsakas av metallföremål (stängsel, armeringsjärn) eller av kablar som ligger nedgrävda i närheten. Prova att flytta på begränsningskabeln.

    Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.